BAŞKAN BEŞEL, PEOJELERİNİ AÇIKLADI

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi projelerinin bir kısmını açıkladı

Siyaset Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 20:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
905 okunma
Google News

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi projelerinin bir kısmını açıkladı. Öncelikli hedeflerinin devam eden çalışmaları kısa sürede tamamlamak olduğunu ve doğal gazı tüm mahallelere kazandırmak istediklerini söyleyen Başkan Beşel, şu ifadelere yer verdi:

“Sanayi çarşımızın yeri hazır projesi hazır. Onu tamamlayacağız. Çevre yolumuzun yarısı yapılıyor. İnşallah düğün salonuna yeni karakola kadar çevre yolu yapılacak ve Tonya’mızın içinden ağır tonajlı araçların geçmesine kapatılacak. İnşallah burada bir gün parkta oturur gibi oturacağız. Kudava şelalesini turizme kazandıracağız. 

Şehir kamerası kurarak, şehrimizi gurbetteki vatandaşlarımıza izlettireceğiz. Vakfıkebir-Tonya, İskenderli-Beşikdüzü arası belediye otobüs ringini büyükşehrimiz sayesinde sağlayacağız. Engelli çocuklarımız için sosyal ortam ve alanlar oluşturacağız. Çevre temizliği konusunda geri dönüşümle ilgili önemli projelerimiz var. Kalınçam ve Kösecik mahallelerinde spor sahaları yapacağız. Çocuk oyun parkları yapacağız. Beton ve asfaltlamalarımız devam edecek. Hoşarlı ve İskenderli Mahallelerimizde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılacak çok amaçlı salonlarımızın tamamlanmasını sağlayacağız. 

Süt fabrikasını yeniden dizayn edip, yapılandıracağız. Hayvancılığa inşallah yem ve ilaç desteği vereceğiz. Meyve fabrikamızı bitireceğiz. Kanalizasyon ve su konusunda önemli mesafeler alınmasını sağlayacağız. 

Kalınçam’da projesini yaptığımız ancak parasını temin edemediğimiz bir kereste, pelet ve palet fabrikası projemiz var. Onu hayata geçireceğiz. Dere ıslahlarımız devam edecek. Sivri Şehitler Anıtı’na patika yolu düzenlenmesi yapacağız. Yeni hastanemizin yolunu aydınlatacak ve cadde düzenlemesini sağlayacağız. İsron TOKİ üstü halı saha sosyal tesis ve pikinik alanı yapacağız.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.