LERMİ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Tonya’nın sevilen isimlerinden Aşikar Hünkar Lermi hayata gözlerini yumdu

Yaşam Yayın: 11 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.02.2023 19:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1655 okunma
Google News

Tonya Büyük Mahalleden Lermioğullarından Merhum Mehmet Lermi’nin oğlu Tonya’da yıllarca esnaflık yapan, Halk Eğitim Derneği Başkanlığı, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi eski Başkanı Aşikar Hünkar Lermi hayata gözlerini yumdu.

 

Edinilen bilgilere göre bir süredir evinde tedavi altında bulunan Tonya Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Lermi’nin babası Hünkar Lermi, yaşadığı rahatsızlığın ardından KTÜ Farabi Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Lermi, öğle saatlerinde yaşama veda etti.

 

5’i kız toplam 10 çocuk sahibi olan Lermi’nin cenazesi yarın Merkez Ali Ağa Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Büyük Mahalledeki aile kabristanlığına toprağa verilecek. Hatırlanacağı üzere Lermi’nin eşi Zavile Lermi de 1 buçuk ay önce vefat etmişti.

#
Yorumlar (2)
Vehbi Açıcı
17.02.2023 18:54
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun
Hamit Hacısalihoğlu
12.02.2023 17:42
Allah rahmet eylesin mekanı cennetolsun.Keterli ailesine sevenlerine baş sağlığı diliyorum
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.