TOKİ’den İskendeli’ye kötü haber

Tonya İskenderli Mahallesi’nde yapılması planlanan TOKİ konutları ihalesi iptal edildi.

Yaşam Yayın: 08 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.03.2023 13:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1252 okunma
Google News

Tonya İskenderli Mahallesi’nde yapılması planlanan TOKİ konutları ihalesi iptal edildi. 

 

TOKİ tarafından 16 Şubat’ta ilana çıkılan; Trabzon ili Tonya ilçesi İskenderli Mahallesi, 157 adet konut ve 4 adet dükkan inşaatı ve Altyapı Çevre Düzenlemesi işinin ihaleye teklif veren istekli firma çıkmamasından dolayı olduğu açıklandı.

 

Ayrıca TOKİ tarafından 6 Şubat’ta ilana çıkılan; Trabzon İli Çarşıbaşı İlçesi Çarşıbaşı Mahallesi 166 adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ile TİSKİ’ tarafından 13 Şubat’ta ilana çıkılan; Trabzon İli muhtelif ilçe yollarından içme suyu ve kanalizasyon arızalarından dolayı bozulan kısımların parke ve beton tamiratlarının yapılması işi iptal edildiği belirtildi.

Çarşıbaşı’ndaki ihalenin iptal nedeninin “Geçerli teklifin alıma ayrılan ödeneğin / yaklaşık maliyetin üzerinde olması” nedeniyle olduğu belirtilirken TİSKİ’nin çıktığı ihalenin de iptal edilmesinin nedeni yine geçerli bir teklif veren istekli çıkmaması nedeniyle olduğu kaydedildi.

Yorumlar (1)
08.03.2023 21:46
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.