AYNI BÖLGEDE 2. HEYELAN

Vakfıkebir-Tonya karayolunun Hoşarlı mevkiinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan taş ve kaya parçaları kara yolunu trafiğe kapattı.

Yaşam Yayın: 09 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 09.02.2024 11:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1022 okunma
Google News

Vakfıkebir-Tonya karayolunun Hoşarlı mevkiinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan taş ve kaya parçaları kara yolunu trafiğe kapattı. Yolun boş olması nedeni ile herhangi bir can ve mal kaybı meydana gelmezken yöre sakinlerinin tedirginlikleri gözden kaçmadı.

Bölgeden yapılan ihbarlar sonrası olay yerine gelen Tonya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler yolu trafiğe kapatırken aynı anda olay yerine intikal eden Karayolları ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yolu tekrar yaya ve araç trafiğine açtı.

2022 YILINI HATIRLADIK

2022 yılında aynı bölgede benzer bir kaza yaşanmış, 4 vatandaşımız can vermişti. Vakfıkebir - Tonya karayolunda, meydana gelen heyelanda kopan kayaların üzerine düştüğü kamyonetteki 4 kişi hayatını kaybetmiş ve bu olay uzun süre bölge gündeminden düşmemişti.

Yine aynı bölgenin 3 km yukarısında benzer bir olay yaşandı. Can kaybının olmaması ise teselli oldu. Yöre halkı yetkililere seslenerek gerekli önlenmlerin bir an önce alınması gerektiği çağrısında bulundu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.