Tonlarca odun deprem bölgesine gönderildi

Tonyalı vatandaşlar, odun yardımı için seferberlik başlattı.

Gündem Yayın: 11 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.02.2023 13:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
614 okunma
Google News

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Tonyalı vatandaşlar, odun yardımı için seferberlik başlattı. 

 

Hava sıcaklığı sıfırın altına düştüğü deprem bölgelerinde enkaz başında umutlu bekleyişlerini sürdüren aileler ve arama kurtarma ekiplerine yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, kışlık odunlarını bağışladı. Kısa sürede tonlarca odun toplayan vatandaşlar, topladıkları odunları deprem felaketinin yaşandığı bölgelere göndermek üzere yetkililere teslim etti. 

 

Daha önce kıyafet, temel gıda maddeleri ve temizlik ürünleri noktasında da seferber olan Tonyalılar, depremzedelere evlerinin kapılarını ardına kadar açtıklarını da söyledi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.