Karla mücadele devam ediyor

Tonya Belediyesi vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kent merkezi ve mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem Yayın: 16 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 16.02.2023 14:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
578 okunma
Google News

Trabzon’da kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini daha da gösteren kar yağışı Tonya’da 21 mahallede ulaşımı olumsuz etkilemişti. Tonya Belediyesi vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kent merkezi ve mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle de ilçe merkezi ve mahallelerde trafik ve yaya güvenliği için buzlanmalara karşı tüm ana arterlerde temizleme ve yol açma çalışmarına devam ediliyor. Öncelik hasta ailelerin olduğu mahallelere ve acil durum arz eden güzergahlara verildi.

 

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, teyakkuzda olduklarını ifade ederek, “Tonya’da yoğun kar yağışı nedeniyle tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Hasta bulunan mahallelerimiz ve acil durum arz eden güzergahlarımız öncelikli olmak üzere tüm yollarımızı açma çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.