Yeniden Refah Partisi tabanı ittifaktan memnun

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur ittifakına katılması parti tabanında memnuniyetle karşılandı. Tonya İlçe Başkanı Cora, “ Tüm terör örgütlerine ve onların uzantıları olan siyasi partilere müsamaha gösterenlere karşı en hayırlı adım olmuştur.” dedi

Siyaset Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 12:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
650 okunma
Google News

Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz cuma günü, Cumhur İttifakı'na katılma kararını açıklamıştı. İlk tur görüşmelerden sonuç çıkmamasının ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmiş, ardından partisi ittifaka dahil olmuştu. Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı çatısı altında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığını destekleyeceklerini açıklamış ancak seçime kendi parti logolarıyla gireceklerini söylemişti.

 

Alınan karar parti tabanında da memnuniyetle karşılandı. Yeniden Refah Partisi Tonya İlçe Başkanı Muhammet Atıf Cora, Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı çatısı altında yer almasını “Tüm terör örgütlerine ve onların uzantıları olan siyasi partilere, siyasi çıkar uğruna teröre müsamaha gösterebilenlere karşı yapılması gereken en hayırlı adım olmuştur.” şeklinde yorumladı.

 

Cora, “Tabi uzun istişareler neticesinde genel başkanımız Dr Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde cumhur ittifakına katılma kararı vermiştir. Genel başkanımızın almış olduğu bütün kararların yüksek bir siyasi şuur dahilinde alındığına, günlük siyasi hesaplar yapmayarak yalnızca ülkesi ve milleti adına yapıldığına, hayırlı gördüğü her adımı büyük bir siyasi cesaretle gerçekleştirdiğine olan inancımız tamdır. Bunun içindir ki genel başkanımızın vermiş olduğu karar bugün ülkemizin içine sokulmaya çalışıldığı siyasi çıkmazlara da geçit vermemek adına yapılan hayırlı bir karar olmuştur. Tüm terör örgütlerine ve onların uzantıları olan siyasi partilere, siyasi çıkar uğruna teröre müsamaha gösterebilenlere karşı da yapılması gereken en hayırlı adım olmuştur. Genel başkanımızın almış olduğu bu karar ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olsun.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.