KAYMAKAM ESER’DEN 18 MART MESAJI

Tonya Kaymakamı Adem Eser, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Gündem Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 19:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
412 okunma
Google News

Tonya Kaymakamı Adem Eser, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kaymakam Eser, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Aziz milletimizin vatanı için canını seve seve feda ettiği, acı ve hüzünlü, bir o kadar da gururlu bir kahramanlık destanıdır.

Vatan topraklarını savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz birlik ve beraberliğimizin güvencesi olarak sonsuza kadar milletimizin gönlünde yaşayacaktır.

Bu şanlı destanı nesilden nesile aktaracak, şehitlerimizden miras kalan bu mukaddes emaneti daima daha yükseklere taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 109. yılını onurla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik mertebesine ulaşan Çanakkale Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.