GÖNÜLLERİN BAŞKANI OSMAN BEŞEL

Seçim çalışmalarını sürdüren Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, ilçede adım atmadık yer, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayarak gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 21:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
799 okunma
Google News

Seçim çalışmalarını sürdüren Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, ilçede adım atmadık yer, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayarak gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Osman Beşel, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, her gün ilçenin farklı mahallesinde vatandaşlarla buluşuyor, haneleri ziyaret ediyor. Başkan Beşel’in ziyaretlerinde halkla olan sıcak tavrı ve samimi diyaloğu gönülleri alırken, vatandaşlar da dua ve destek sözü veriyor. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Beşel’e belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik ediyor.

"BANA VERİLEN EMANETE GÖZÜMÜN NURUNDAN DAHA İYİ BAKTIM"

"2 dönem önce aldığım bu emaneti en güzel şekilde temsil etme ve daha ileriye götürme noktasında dün ve bugün olduğu gibi bugünden sonra da elimden geleni yapacağıma şüpheniz olmasın." diyen Başkan Beşel, "Bizler Tonya’ya gönül verenler olarak, gönüller kazanma niyetimizi her ortamda dillendirdik. Bu sebeple insana değer verip, ‘önce insan’ düsturuyla hizmet etmeyi öncelerken; kimseyi diğerinden üstün görmeyen ve ötekileştirmeyen bir anlayışla, elimizdeki kaynakları sonuna kadar kullanarak daha verimli bir şekilde Tonya’mızın yarınlarını hep birlikte inşa faaliyetine giriştik. Laf değil, hizmet ürettim.

Belediyemiz yolsuzluklarla anılmadı, hizmetlerle anıldı. Belediyeyi zora sokmadım. Çarkı döndürdüm. Hizmetlerimi yerine getirdim. Hiçbir zaman olmayacak vaatlerle halkımızı kandırmadım. Halkımızın duygusunu sömürmedim. Mahalle, kişi veya siyasi görüş ayrımı yapmadım. Tüm Tonya’nın başkanı oldum. Herkesi kucakladım. Herkesi bir gördüm. Bir kucakladım. Tonya belediyesinden alan olmadım, veren oldum. Doğru oldum, dürüst oldum. Yemedim, yedirmedim. Buna Allah da şahittir. Bu süreçte size vicdanen söyleyeceğim iki şey var; birincisi bana emanetenize gözümün nurundan daha iyi baktım. İkincisi de belediyemizin, büyükşehrimizin, bakanlarıklarımızın imkanlarını koyarak tüm hizmetleri getirmeye çalıştım. Yani bu derede tutulması gereken balıkların tamamını neredeyse tuttum.” ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.