Tonya Tek Yürek

Tonya Kaymakamı Muhammet İkis ve Belediye Başkanı Osman Beşel ilçedeki depremzede aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, ihtiyaçlarını sordu, yanlarında olduklarını söyledi.

Gündem Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 15:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
747 okunma
Google News

Cumhuriyet tarihimizin en büyük afetini yaşadığımız merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6’lık depremler 10 ilimizi ve 13 milyon vatandaşımızı etkilemişti. Meydana gelen bu affette on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, on binlerce vatandaşımız yaralandı, binlerce bina çökerken yüzlerce vatandaşımız da en kaz altında kaldı.

 

6 Şubat günü meydana gelen depremin ardından devletimiz teyakkuza geçerek tüm kurumları, 300.000’e yakın personeli ve binlerce gönüllü vatandaş ile arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına devam ediyor. Birçok ilde arama kurtarma çalışmaları tamamlanırken bu illerde yaşayan depremzedeler ise yurdun dört bir yanında misafir edilmeye devam ediyor.

 

Bu bağlamda Trabzon’a gelen ve Tonya’ya yerleşen depremzede ailelerle gerek kaymakamlık gerekse belediye yakından ilgileniyor. Tonya Kaymakamı Muhammet İkis ve Belediye Başkanı Osman Beşel ilçedeki depremzede aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, ihtiyaçlarını sordu, yanlarında olduklarını söyledi. Böyle zor dönemlerde Türk milleti olarak tek yürek olunması gerektiğinin mesajını verdi.

 

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Beşel, “Başımızın tacı depremzede misafirlerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizle birlikte kendilerini ilçemizde ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu paylaştık. Onlar bizim için çok değerlidirler. Hoş gelmişler safalar getirmişler.” dedi.

 

Tonya Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada ise ‘yaraları hep birlikte saracağız’ başlığı altında “Kaymakamımız Sayın Muhammet İKİS, Belediye Başkanımız Sayın Osman BEŞEL ile birlikte deprem bölgelerinden ilçemize gelen vatandaşlarımızı kaldıkları hanelerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.” ifadelerine yer verildi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.